2009. szeptember 12., szombat

Főoldal






Helló mindenkinek!!!







Ez az oldal a sztárhírekről szól!!!







1.Cariba Heine 1988. október 1-jén született Dél-Afrikában. 1991-ben szüleivel együtt Ausztráliába költöztek. 8 éves korától táncolni tanult, amiben nagy sikereket ért el. Édesanyja és testvére is táncoltak. A középiskolai évek alatt hetente 25 órát gyakorolta a tánclépéseket. Előrször profi táncos akart lenni. Sokszor lépett fel különböző táncszínpadokon. Ő volt a valaha indult legfiatalabb versenyző a Stargazers Convention versenyen. Majd szerepet kapott az angliai Will Young videoklippjében.
A táncolás mellett nagyon érdekelte őt a színészkedés is. Már kiskora óta színősznő akart lenni. Első szerepét a H2O - Just Add Water-ben (H2O - Egy vízcsepp elég) kapta. Rikki Chadwicket játszotta el, az egyik főszereplőt. Ez a szerep hozta meg neki az áttörést. A szerep előtt személyi edzőt fogadott, hogy gyakorolják az úszást.
A Sellőmesék közben megkapta Bridget Sanchez szerepét a "Blue Water High" című tinisorozatban, 2010-ben pedig érkezik a A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne című TV film, ahol főszerepet játszik.

Érdekesség:
A h2o-egy vizcsepp elég c. film rajongóinak 60%-nak Rikki Chadwick a kedvence, pedig Rikki a legbarátságtalanabb a 3 lány közül.




2.Claire Rhiannon Holt egy ausztráliai színésznő, legismertebb szerepe Emma Gilbert a H2O:Just Add Water c. sorozatban.
Claire Rhiannon Holt 1988-ban született Ausztráliában, Brisbane-ben.
A H2O - Egy vízcsepp című sorozatából ismerhettük meg, de előtte már több reklámfilmben is szerepelt, mint például a Dreamworld, Sizzlers és a Queensland Lifesaving, tehát van gyakorlata a kamerák előtt. A sorozatban Emma karakterét játsza, a lányét, aki okos, engedelmes, megfontolt igazi jókislány. Claire a sorozatot 2 évad után otthagyta egy horrorfilm miatt. A Messengers 2: The Scarecrow-ban Lindsey Rollins-t alakítja.
Claire szabadidejében szeret úszni, vizilabdázni, teniszezni. Fekete öves Tai-Kwon-Do-s. Szereti a vizet, szóval igazán testhez álló szerepet kapott a H2O című sorozatban. Ha nem sportol akkor szívesen zongorázik, gitározik vagy énekel. Természetesen nagyon szeret a barátaival és a családjával lenni.
2005-ben befejezte középiskola tanulmányait a Stuartholme School-ban. Az iskolában egyébként a kórus aktív tagja volt, és nagyon szeret egyébként is énekelni. Claire a H2O forgatása miatt elhalasztotta az egyetemi tanulmányait, de nagyon szeretne egy diplomát a jövőben.
Érdekességek:- Claire Jobbkezes- Kedvenc könyve a "To kill a mockingbird", Harper Lee-től.- Kedvenc Filmje a Little Miss Sunshine (A család kicsi kincse)- Mottó: "Life is Beautiful"- Ha tengeri élőlény lenne, legszívesebben cápaként élne.


3.Phoebe Tonkin (1989. október 17) ausztrál színésznő és modell. Jelenleg Cleo Sertori-t játsza a H2O Just Add Water (H2O: Sellőmesék) c. sorozatban.
Phoebe Sydney-ben, New South Wales-ben született. 4 éves korától különféle táncokat tanult köztük a klasszikus balettet, csípőszökellő táncot, kortárs táncot. A Young People-nél különféle kurzosokat végzett 12 évesen a Whart Theatre-n. A kurzosok ATYP-nál tartalmazták Shakespeare-t, Script Stage-t, Clowning Around-ot és Musical Theatre-t. A Queenwood School-ban, ahova csak lányok jártak, Phoebe privát színi osztályokon vett részt. Minden évben jelen volt az iskolai Shakespeare fesztiválon, amit az tetőzött, hogy ő nyerte a 2005-ös államdöntőt a Midsummer Nights Dream-ben. 16 évesen az első megjelenése a TV-ben a H2O: Just Add Water-ben (H2O Sellőmesék) volt, ahol ő a legfiatalabb. Ezt a szerepet megnyerni egy valóra vált álom volt számára. A sorozat vetítése előtt, nem igazán ment neki az úszás. Így a forgatás előtt vett néhány leckét.
Nemcsak színészkedik hanem a modellkedés is érdekli. Különféle katalógusokban, magazinokban jelent meg, pl. ilyen a Girlfriend. Jövőbeli tervei között van, hogy beszeretné fejezni az iskolát, és még több filmben és sorozatban szerepelni.
Kedvenc:
sportja: tenisz
albuma: Mickey Avalonkönyve: Catcher in the Ray,
filmje(i): Garden State - Blue Lagoon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése